Skip to main content
Geen categorie

Verkoop gestart!

By 19 december 2020april 21st, 2021No Comments

De verkoop van de villa’s van Park de Velst is afgelopen zaterdag gestart. Het drive-thru evenement is druk bezocht. Geïnteresseerden zijn door middel van 2 presentatievideo’s, een VR Experience en een rondje door een van de toekomstige hofjes op de hoogte gebracht van dit bijzondere project met onder architectuur gebouwde villa’s.

Inschrijven is nu mogelijk

Afgelopen zaterdag is eveneens de website volledig geupdate. Alle informatie waaronder de verkoopbrochure en prijslijst is te vinden op www.parkdevelst.nl. Hier vindt u ook het online inschrijfformulier.

Heeft u interesse? Schrijf dan voor 11 januari – 12.00 uur in op de woning(en) van uw voorkeur. Wilt u eerst nog even overleggen of heeft u vragen die onbeantwoord zijn, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Teer Makelaars in Heemskerk.

Toewijzingsprocedure

Hoe gaat het verder? De belangstelling voor de villa’s is groot. We raden u dan ook aan om op meerdere woningen in te schrijven. We proberen zoveel mogelijk geïnteresseerden de wensen van hun eerste voorkeur toe te wijzen.

Als er voor een bepaalde woning meerdere belangstellenden hun eerste voorkeur hebben aangegeven, vindt een toewijzing plaats onder deze kandidaten. De ontwikkelaar maakt samen met de makelaar een toewijzingskeuze.

Als u een woning krijgt toegewezen, zal er voor 15 januari door Teer Makelaars telefonisch contact opgenomen worden om een afspraak in te plannen om de mogelijke aankoop van de woning te bespreken. Uiteraard ontvangt u van ons ook bericht als er geen woning aan u is toegewezen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst en benaderd als een woning van uw voorkeur alsnog beschikbaar komt.

Voor nu wensen wij u prettige feestdagen en een gezond 2021.