heemskerk
veel rust, volop gezelligheid

Park De Velst ligt in een parkzone direct aan de groene hoofdstructuur van ­Heemskerk. Het dorp staat dan ook bekend om zijn rust, ­ruimte, ­groene karakter en ruime ­waterpartijen. ­Wandelen, fietsen, hardlopen, voetballen of bootcampen kun je er dus naar ­hartenlust. ­Verder is er een gevarieerd aanbod ­sportclubs, ­verenigingen, huisartsen en ­tandartsen in Heemskerk. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis vind je in Beverwijk.

het gemoedelijke centrum
heeft meer dan genoeg te bieden

Winkels voor de dagelijkse voorzieningen, ­leuke boetiekjes, de wekelijkse markt, gezellige cafés en een divers aanbod aan restaurants waar je heerlijk ­ontspannen kunt lunchen of ­dineren. Hoogtepunt van het jaar is de feestweek waar alle inwoners ­samenkomen om te proosten. En een gokje te wagen op de paarden tijdens de harddraverij.

groen
en bereikbaar

Park De Velst ligt midden in het groen, dichtbij het centrum van Heemskerk én ­dichtbij de duinen van het Noordhollands Duinreservaat, het Uitgeestermeer en het strand van Wijk aan Zee. Alle mogelijkheden dus om in je ­vrije tijd te ­wandelen, fietsen, zwemmen, zonnen, ­vissen, varen of te ­watersporten.

Naar een van de omliggende steden? Via de A9 rijd je in twintig minuten naar Alkmaar of Haarlem, in ruim een half uur naar ­Amsterdam en in 25 minuten sta je op ­Schiphol. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Heemskerk beschikt over een treinstation die je snel naar de omliggende steden en ­dorpen brengt. Of kies voor de bus. Want het streekvervoer is uitstekend ­geregeld.

Geïnteresseerd?

Neem direct contact op met de makelaar, laat je terugbellen
of vraag de uitgebreide brochure aan.

Bel mij terugBrochure aanvragen

Ontwikkeling

M.J. de Nijs Projectontwikkeling
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Realisatie

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.
tel. 0226 - 39 70 00
www.denijs.nl
info@denijs.nl

Verkoop en informatie

Teer Makelaars
Burgemeester Nielenplein 6 B
1961 NV Heemskerk
0251 – 233 023
www.teer.nl
nieuwbouw@teer.nl