Duurzaam, comfortabel
en zorgeloos wonen

De eisen voor nieuwbouw worden volgend jaar verder aangescherpt naar Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Bij Park de Velst gaan we echter nog een stapje verder. De villa’s worden namelijk volledig energieneutraal. En dat levert veel voordelen op.

Moderne duurzame
toepassingen

Jouw villa wordt straks all-electric en heeft dus geen gasaansluiting. Ook worden de gevels, wanden, vloeren, het dak, de kozijnen en de buitendeuren extra geïsoleerd. Bovendien krijg je HR+++ glas. De zonwerendheid van dit glas is hoger dan bij standaard nieuwbouw. Tot slot worden de villa’s luchtdichter dan gebruikelijk.

Hierdoor krijgt jouw woning het hoogst haalbare energielabel A++++.

Altijd een
aangenaam klimaat

Iedere villa beschikt over een eigen individuele combi warmtepomp (vol eigendom) met een hoog rendement (COP). Deze bodem warmtepomp maakt gebruik van aardwarmte met behulp van een individueel gesloten verticaal buizensysteem in de bodem. De energie die uit de bodem wordt onttrokken, zorgt voor een constant en comfortabel woonklimaat. De vloerverwarming verwarmt jouw villa in de winter én koelt jouw woning in de zomer. Ook voorziet de combi waterpomp de villa van warm tapwater.

Goed voor het milieu,
energierekening en hypotheek

De warmtepomp is, in tegenstelling tot de (wat oudere) lucht/water warmtepompen, bijna geruisloos en is ook nog eens efficiënter. De warmteterugwininstallatie verwarmt de binnenkomende lucht met de uitgaande lucht. Door het hergebruik van de lucht, is het energieverbruik van jouw villa minimaal. De energie die de villa nog wél nodig heeft, wordt opgewekt door de zonnepanelen. Deze leveren voldoende energie om de gebouwgebonden installaties te voorzien van elektra. Goed voor het milieu en uw hypotheek. Want je kunt ervan uit gaan dat banken ruimer financieren tegen gunstigere tarieven. Jouw villa heeft immers lagere energiekosten. Nu, maar ook de komende jaren.

Aantrekkelijke hypotheken
voor duurzame woningen

De energiezuinige woningen van Park de Velst worden gasloos en energiezuinig gebouwd. Door toepassing van onder andere zonnepanelen en een eigen warmtepomp worden de woningen energieneutraal (EPC=0) opgeleverd en krijg het project een energielabel A++++.

Een huis kopen met de beste isolatie, gasloos en met een dak vol zonnepanelen: dat klinkt niet alleen aantrekkelijk, dat is het ook! Kopers zitten hiermee voorlopig goed met alle veranderende regelgeving rondom klimaat en energie. Meer en meer banken spelen daar op in met duurzaamheidshypotheken in combinatie met aantrekkelijker voorwaarden.

De financieel adviseurs van Teer Hypotheken zijn van de actuele regelgeving op de hoogte en zijn in staat een groen en onafhankelijk hypotheekadvies te geven. Zij helpen kopers graag verder.

Contactpersoon en hypotheekadviseur Bert Llama is te bereiken op telefoonnummer 0251-730041.