Kom zaterdag naar
ons open huis

 

Denk je erover na om in Park de Velst te komen wonen, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk weten hoe jouw woning er straks uit komt te zien.

Om je een bijna levensechte indruk van jouw toekomstige huis te geven, hebben we een maquette laten maken van één van de hofjes. De schaal van de maquette is 1:87, een officieel schaal uit de miniatuur en modelbouw. Deze maquette laat zien hoe ruim de woningen zijn, hoe ze zijn gepositioneerd in het hofje en hoe groenrijk de omgeving is.

Bekijk de verschillende indelingen
Maar dat is niet het enige. De woningen op de maquette zijn demontabel. Zo kun je het dak van de woningen halen en zie je precies hoe de villa’s er aan de binnenkant uit komen te zien.

Omdat de woningen na de oplevering verschillende indelingen kennen, hebben we die ook in de maquette doorgevoerd. Door de diverse opties te bekijken, kun jij precies zien welke woning aansluit bij je woonwensen. En maak je met een gerust gevoel de juiste keuze.

Modelgevel met uniek metselwerk ook te bezichtigen
Want het metselwerk wordt echt heel bijzonder. Dit is nauwkeurig bedacht en uitgetekend, zoals men dit vroeger ook deed bij vooraanstaande Amsterdamse School architectuur gebouwen. Tegenwoordig gaat dit ontwerpen natuurlijk volledig digitaal en 3D. Maar omdat we straks tijdens de uitvoering niet voor verrassingen willen komen te staan, is in onze fabriek een modelgevel gemaakt van het molenwiek metselverband met de zo kenmerkende groene keramische sluitsteen en de blokverbanden. Niet alleen de gevels, maar ook de tuinmuren en plantenbakken, maken integraal onderdeel uit van het metselwerk.

In het hof zal het sierlijke metselwerk worden dichtgeritst middels een stapelverband. Wie oogt heeft voor details zal hier zijn of haar ogen uitkijken. Uiteraard is alles handwerk en zullen alleen de beste metselaars van de regio dit werk gaan doen.

Maquette en modelgevel bekijken tijdens het open huis
Elke zaterdag organiseren we op het kantoor bij Teer Makelaars in Heemskerk een Open Huis. Je kunt zowel de modelgevel met het unieke metselwerk als de maquette van binnen en buiten in detail bekijken. Uiteraard is de makelaar aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Vanwege COVID-19 moet je je wel van tevoren aanmelden.  • Selecteer een tijdstip
    Op onderstaande tijdstippen is het mogelijk om de maquette te bezichtigen. Selecteer één beschikbaar tijdstip. Na het invullen ontvang je een bevestiging per mail.


  • Ben je verhinderd op zaterdag?
    Geen probleem, maak dan een afspraak op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :