Boek nu een afspraak
en kom de maquette bekijken

 

De villa’s van Park de Velst kenmerken zich door een riante begane grond met oneindige indelingsmogelijkheden. De verdieping is ook in vele variaties uit te voeren. En er zijn maar liefst 3 verschillende buitenruimtes.

Een bestaande woning kun je bezichtigen, dan krijg je het gevoel van de ruimtes en de mogelijkheden. Met nieuwbouw moet je het doen met plattegronden en artist impressies. En dat kan bij bijzondere woningen best lastig zijn.

Om je een bijna levensechte indruk van jouw toekomstige huis te geven, hebben we een maquette laten maken van één van de hofjes. De schaal van de maquette is 1:87, een officiele schaal uit de miniatuur en modelbouw. Deze maquette laat zien hoe ruim de woningen zijn, hoe ze zijn gepositioneerd in het hofje en hoe groenrijk de omgeving is.

Bekijk de verschillende indelingen
Maar dat is niet het enige. De woningen op de maquette zijn demontabel. Zo kun je het dak en de verdieping van de woningen halen en zie je precies hoe de huizen er aan de binnenkant uit komen te zien. Omdat de woningen van Park De Velst na de oplevering verschillende indelingen kennen, hebben we die ook in de maquette doorgevoerd. Door de diverse opties te bekijken, kun jij precies zien welke woning aansluit bij jouw woonwensen. En maak je met een gerust gevoel de juiste keuze.

We nodigen je dan ook graag uit op ons kantoor in Heemskerk om de verschillende woningen te ontdekken. De maquette is beschikbaar tot woensdag 31 maart.

Gebruik het formulier om een afspraak te maken. Vul de gewenste datum en tijd in en u ontvangt per omgaande een bevestiging.

Aanmelden bezichtigingsafspraak

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Heemskerk om de verschillende woningen te ontdekken. De maquette is beschikbaar tot woensdag 31 maart.

Gebruik het formulier om een afspraak te maken. Vul de gewenste datum en tijd in en u ontvangt per omgaande een bevestiging.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Graag tijd ingeven op basis van kwartier. 00 - 15 - 30 - 45
    :