Skip to main content
Geen categorie

De bouw start in mei 2021

By 3 maart 2021maart 5th, 2021No Comments

De verkoop van de woningen van Park De Velst is onlangs gestart en verloopt voorspoedig. Maar we hebben meer goed nieuws. We kunnen je melden dat de bouw in mei begint. De woningen met de prachtige architectuur zijn straks een mooie aanwinst voor het groene Heemskerk. Toch is de architectuur niet het enige bijzondere aan de villa’s.

Volledig energieneutraal

Jouw woning wordt straks all-electric en heeft dus geen gasaansluiting. Bovendien wordt jouw villa extra geïsoleerd en zonwerender en luchtdichter dan gebruikelijk bij nieuwbouw. Daarmee krijgen de woningen energielabel A++++ en zijn ze volledig energieneutraal. Goed voor het milieu en je energielasten natuurlijk, maar wist je dat dit ook nog eens voordelen biedt voor je hypotheek?

Lagere maandlasten, aantrekkelijke voorwaarden

De strengere regelgeving rondom het klimaat, hebben een positief effect op de hypotheken. Omdat je met een duurzame woning lagere energiekosten en dus lagere maandlasten hebt, bieden veel banken tegenwoordig een duurzaamheidshypotheek aan. Hiermee krijg je een ruimere financiering tegen gunstigere tarieven en aantrekkelijkere voorwaarden. Koop je een van de energieneutrale villa’s van Park De Velst, dan kom je in principe in aanmerking voor zo’n duurzaamheidshypotheek.

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende duurzaamheidshypotheken en wat voor jou de mogelijkheden zijn, neem dat contact op met een van de financieel adviseurs van Teer Makelaars. Zij kennen de actuele regelgeving en kunnen je dus een goed én onafhankelijk advies geven over zo’n groene hypotheek.