Skip to main content
Geen categorie

Bekijk je toekomstige woning in poppenhuisformaat

By 16 maart 2021No Comments

Denk je erover na om in Park de Velst te komen wonen, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk weten hoe jouw woning er straks uit komt te zien. Om je een bijna levensechte indruk van jouw toekomstige villa te geven, hebben we een maquette laten maken van één van de hofjes. De schaal van de maquette is 1:87, een officieel schaal uit de miniatuur en modelbouw. Deze maquette laat zien hoe ruim de woningen zijn, hoe ze zijn gepositioneerd in het hofje en hoe groenrijk de omgeving is.

Bekijk de verschillende indelingen

Maar dat is niet het enige. De woningen op de maquette zijn demontabel. Zo kun je het dak van de woningen halen en zie je precies hoe de villa’s er aan de binnenkant uit komen te zien. Omdat de woningen na de oplevering verschillende indelingen kennen, hebben we die ook in de maquette doorgevoerd. Door de diverse opties te bekijken, kun jij precies zien welke woning aansluit bij je woonwensen. En maak je met een gerust gevoel de juiste keuze.

Maquette bekijken tijdens het open huis

Op zaterdag 20 en 27 maart organiseren we een open huis op het kantoor bij Teer Makelaars in Heemskerk. Op deze dagen kun je de maquette van binnen en buiten in detail bekijken en een goede indruk krijgen van de vele indelingsmogelijkheden en de ruimte. Uiteraard is de makelaar aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Vanwege COVID-19 moet je je wel van tevoren aanmelden. Via deze link vind je diverse tijdsloten van tien minuten. Zodra je je voor een van de tijdsloten aanmeldt, ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Per tijdslot is slechts 1 plek beschikbaar dus wees er snel bij!