Nog 1 villa beschikbaar, neem contact op met de makelaar.

Let op: Inschrijven kan tot 27 december - 12.00 uur

Jouw ideale woning
creëer je zelf

Het voordeel van een nog te ­bouwen villa kopen, is dat je veel naar ­eigen smaak kunt invullen. Daar krijg je ­natuurlijk de nodige begeleiding bij van de kopers­begeleiders van Park de Velst.

Luxe sanitair in badkamer en toilet

De villa’s worden standaard opgeleverd met een badkamer van de sanitairlijn Villeroy & Boch. De badkamer wordt voorzien van een ­dubbele ­wastafel met een kraan van het merk Grohe ­Eurosmart met hoge uitloop. De ­badkamer kan naar eigen smaak worden­ ­ingericht. De toiletruimte wordt in alle villa’s standaard uitgevoerd met een Subway combi wandcloset (softclose en directflush) en fontein, ook van de Villeroy & Boch sanitairlijn.

Basis wand- en vloertegelwerk badkamer en toilet
Alle villa’s worden standaard voorzien van luxe wand- en vloertegelwerk. Een wandtegel 30 x 60 in de kleur ­glanswit ­ en een vloertegel 60 x 60 in de kleur donkergrijs. De wandtegels in de ­badkamer en toilet worden afgewerkt tot aan het plafond.

Het is uiteraard ook mogelijk om tegels naar jouw eigen smaak te kiezen in de showroom waar voor dit project mee ­samengewerkt wordt.

Jouw keuken volledig naar eigen smaak

Jouw villa wordt zonder keuken aangeboden. Hierdoor ben je vrij om jouw keuken bij een keukenspecialist uit te zoeken en geheel naar eigen wens in te richten.

Park de Velst is een exclusieve samenwerking aangegaan met SieMatic keukens waardoor het mogelijk is om jouw keuken gelijktijdig met de woning op te leveren. SieMatic heeft zich het ontwerp ­eigen gemaakt en is hierdoor geheel op de hoogte van de ­technische ­mogelijkheden van de leefkeuken.

Zij hebben een voorbeeld ­kookklaar keukenontwerp gemaakt afgestemd op jouw villa. Deze hoogwaardige ­keuken bestaat uit SieMatic premium materiaal en Siemens apparatuur.

Bekijk het keukenaanbod

Comfortabel, veilig en klaar voor de toekomst

Domotica pakket
Jouw nieuwe woning blijft bedienbaar zoals je gewend bent, eenvoudig en snel met de schakelaars in iedere ruimte. Echter door de intelligentie van het digitalSTROM domotica systeem kun je veel meer met dezelfde schakelaar. Licht sferen oproepen, licht dimmen en aanwezigheidssimulatie. Maar ook een paniek functie, gekoppelde rookmelders en besturing van rolluiken, gordijnen of zonwering is mogelijk. Met je tablet of smartphone kun je alle functies draadloos bedienen, zelfs vanaf je vakantieadres.

Overige opties

Carport en wandlaadstation

Je auto zet je gewoon op je eigen erf. Wil je deze tegen zon of regen beschermen dan is een carport een goede optie. Ook is het mogelijk om direct een wandlaadstation voor een elektrische auto te plaatsen.

Lichtkoepel

In het plafond van het trapgat kan een lichtkoepel worden geplaatst. Hierdoor wordt er nog meer daglicht in uw woning gehaald.

Extra kamer op de verdieping

De eerste verdieping heeft standaard drie slaapkamers. Door een van de kamers op te delen wordt een extra slaapkamer gecreëerd. Liever een walk-in closet? Dan zetten we de toegangsdeur meteen op de juiste plek.

Nog 1 villa beschikbaar, neem contact op met de makelaar.