Monumentaal wonen in het park

De bouw gaat starten!

De verkoop van de villa's gaat voorspoedig waardoor de bouw in mei van start gaat. Er zijn nog woningen beschikbaar.

Bekijk het actuele aanbod

Wonen in een monument van de toekomst

Er gaat iets heel speciaals gebeuren in Heemskerk. Op steenworp afstand van de duinen, de zee én het centrum verrijst een unieke woonomgeving.

Wie oog heeft voor architectuur, kunst en fijne details herkent direct de passie en vakmanschap in de villa’s van Park de Velst. Park de Velst is voor Nederlandse woningbouw begrippen een spectaculair en spraakmakend nieuwbouwproject.

Meer over de locatie

Vanuit je villa kijk je direct het park in

Bekijk de beschikbare villa’s

Alles over de parkvilla'sBekijk het aanbod

Duurzaam, comfortabel
en zorgeloos wonen

De eisen voor nieuwbouw worden volgend jaar verder aangescherpt naar Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Bij Park de Velst gaan we echter nog een stapje verder. De villa’s worden namelijk volledig energieneutraal. En dat levert je veel voordelen op.

Moderne duurzame toepassingen

Monumentale stijl met het comfort van nu

Architect Marlies Rohmer is de geestelijke moeder van de villa’s in Park de Velst en heeft met een ongekende visie, streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en bevlogenheid een kunstwerk ontworpen.

Het ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op ‘The Ennis House’ uit Los Angeles van de wereldberoemde architect Frank Loyd Wright. The Ennis House is gebaseerd op oude Maya tempels. Deze Maya stijl in combinatie met de Amsterdamse School metselarchitectuur hebben geleid tot unieke monumentale villa’s in Park de Velst. Deze woningen zijn de monumenten van de toekomst.

Verder lezen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan en we houden je voortaan op de hoogte van alle ontwikkelingen.